*Introduktionskurset d. 16. – 18. marts er udskudt grundet Covid-19  til d. 18. – 20. august 2020

Introduktion til SE-metoden til kropslig forløsning af traumer

3 inspirerende dage, som giver en oplevelse af metodens terapeutiske potentiale gennem teori, demonstrationer og øvelser. Kurset forudsættes, hvis du overvejer at tage SE-uddannelsen. Kurset gentages 2 gange om året.

Somatic Experiencing (SE) er en metode til kropslig forløsning af traumer udviklet af Peter Levine, Ph.D. Gennem mange års undersøgelse af dyrs adfærd og deres instinktive beredskab har Peter Levine kunne vise at dyr i den fri natur ikke traumatiseres på trods af gentagne trusler på liv og sikkerhed. Han har påpeget at et tilsvarende instinktivt beredskab også findes hos mennesker i forhold til traumatiske begivenheder og chok. Imidlertid undertrykkes dette ofte af vores højere hjernestrukturer, som evolutionært er senere udviklet (neocortex). Derved kan det blokere den naturlige instinktive forløsning af traumer og give anledning til symptomer på posttraumatisk belastningsreaktion og egentlig PTSD, som er en dysregulering af nervesystemet. SE Metoden tilbyder redskaber og metoder til genetablering af nervesystemets naturlige balance og iboende evne til selvregulering. Derved understøttes den instinktive forløsning af traumer, som ellers kan manifestere sig som symptomer i krop og sind. Kursusdagene giver en oplevelse af metodens terapeutiske potentiale gennem teori, demonstrationer og øvelser. Kurset forudsættes, hvis du overvejer at tage SE Uddannelsen og er obligatorisk på europæisk niveau.

Underviser: Ursula Fürstenwald

Kursussprog: dansk.

Datoer : 16. – 18. marts 2020 *Ny dato. 18. – 20. august 2020* Næste hold. 28. – 30. september 2020

Sted: Traumeheling Aps Kigkurren 8A 2300 København S.

Tid: kl. 10-17 alle dage

Pris: 4.600 kr. inkl. frokost

Tilmeld dig her

Indtast dine informationer i formularen nedenunden for tilmelding
Du kan også skrive direkte til info@traumeheling.dk for tilmelding