* Workshoppen er, grundet Coronavirus, udskudt til senere i 2021. Datoer kommer snart*

Neurobiologisk forskning og har med al tydelighed vist, at symptomer på PTSD videregives til generationerne efter dem, der oprindeligt er blevet ramt af livstruende og traumatiserende rædsler. I dag er der endvidere videnskabeligt belæg for, at traumer også kan føre til ændringer i arveanlæggene, såkaldt epigenese.

Transgenerationelle traumer har mange facetter, og på grund af de epigenetiske ændringer og forstyrrelser i tilknytning kan man vurdere disse som tidlige traumer. Det opleves ofte som en dyb loyalitet med deres og vores forfædre.

Den første del af workshoppen vil omhandle teorien om forskellige måder en overførsel af traumer kan ske på. Ved at påvise årsager og kilder, overførsels mekanismer og symptomer, fordyber vi os i tforståelsen af emnet og formidler viden om, hvorledes vi diagnosticerer transgenerationelle traumer. Anden del af workshoppen fokuserer på heling af gamle sår. Via demoer og øvelser arbejder vi med metoder og veje til at forløse de transgenerationelle traumer.

Praktisk information

Arrangør: Traumeheling Aps

Sted: Kigkurren 8A 2300 København S

Dato: 19. og 20. september 2020 NY DATO: 12. – 14. marts 2021.  Nye datoer i medio/ultimo 2021 kommer snart

Pris: Early bird rabat pris; kr. 4800,- ved tilmelding inden 1. januar 2021. Derefter kr. 5.200,- frokost, kaffe, te og snacks er inkluderet i prisen

Sikkerhed under Corona: Alle vores kurser, workshops og uddannelsesmoduler afvikles med jeres sikkerhed og sundhed i højsædet. Vi følger myndighedernes aktuelle retningslinjer og sørger for ekstra rengøring, håndsprit og andre værnemidler.

Tilmeld dig her

Indtast dine informationer i formularen nedenunden for tilmelding
Du kan også skrive direkte til info@traumeheling.dk for tilmelding