*Workshoppen er grundet Corona-pandemien rykket til 17. – 18. september 2021*

Klovne kommunikation – Samspil med børn og unge med kreativitet og leg som værktøj

Workshop med Elisabeth Helland Larsen

To-dages kursus i at nærme os den legende person i alle aldre med værktøjer og øvelser fra teater, klovne og litteratur.
Ved at finde improvisation, kreativitet og leg frem i sig selv, kan vi åbne nye rum i mødet med andre mennesker. Kurset vil bestå af mange øvelser på gulvet samt refleksion og dialog om kommunikation med forskellige aldersgrupper. Kurset er beregnet som en døråbner for dem, der ønsker at bruge leg og kreative værktøjer til at møde mennesker og tabuiserede emner. Blandt andet vil vi bruge klovnens værktøjer og øvelser til at møde os selv og verden omkring os på en ny og inspirerende måde. 

Du kan læse mere om Elisabeth og hendes arbejde i en nye artikel fra den norske lægeforening HER

Møde Elisabeth Helland Larsen og hør mere om workshoppen:

Elizabeth Helland Larsen er forfatter og har arbejdet som klovn på hospitaler, hospicer, flygtningelejre, cirkus og teater.

 

Praktisk information

Arrangør: Traumeheling Aps

Sted: Kigkurren 8A 2300 København S

Dato: 19. – 20. marts 2021. Rykket til 17. – 18. september 2021. Fra 10:00 – 17:30 begge dage

Pris: Early bird rabat pris; kr. 3800,- ved tilmelding inden 1. april 2021. Derefter kr. 4200,- frokost, kaffe, te og snacks er inkluderet i prisen

Sikkerhed under Corona: Alle vores kurser, workshops og uddannelsesmoduler afvikles med jeres sikkerhed og sundhed i højsædet. Vi følger myndighedernes aktuelle retningslinjer og sørger for ekstra rengøring, håndsprit og andre værnemidler.

Tilmeld dig her

Indtast dine informationer i formularen nedenunden for tilmelding
Du kan også skrive direkte til info@traumeheling.dk for tilmelding