*OBS. Dette foredrag er udskudt til senere i 2021. Dato kommer snart*

Traumebehandling og resocialisering gennem åndedræt og meditation

Foredrag med Jakob Lund

Jakob Lund er yogalærer, Life Force terapeut og SE-terapeut, og har blandt andet afholdt flere workshops med Maggie Kline. Han er specialiseret i at arbejde med marginaliserede personer, som misbrugere, kriminelle og folk med vredesproblematikker. Jakob har udviklet et individuelt behandlingsforløb for netop denne målgruppe, hvilket han vil fortælle mere om til sit foredrag, herunder metoder til vredesforvaltning. I de sidste atten år, har Jakob gennemført yoga, meditation og åndedræts-programmer for IAHV (International Association for Human Values) og har i denne forbindelse undervist i fængsler rundt om i verden. I Danmark er Jakob Lund særligt værdsat og kendt som grundlægger og leder af Breathe SMART programmet, der i dag har til huse i København NV. I relation til dette, vil Jakob introducere nogle vejrtrækningsøvelser som en forsmag på de kurser han afholder.

I 2017 udkom Jakob Lund med bogen “Traumebehandling og resocialisering – gennem åndedræt og meditation”, der blandt andet indeholder et kapitel af Steven Porges.

Læs mere her https://www.breathesmart.dk/2020/07/05/traumebehandling-og-resocialisering-gennem-andedraet-og-meditation/

Praktisk information

Arrangør: Traumeheling Aps

Sted: Kigkurren 8A 2300 København S

Dato: Torsdag d. 8. april 2021 Udskudt til senere i 2021. Dato kommer snart.

Pris: 500 kr. inkl. kaffe, te og kage.

Sikkerhed under Corona: Alle vores kurser, workshops og uddannelsesmoduler afvikles med jeres sikkerhed og sundhed i højsædet. Vi følger myndighedernes aktuelle retningslinjer og sørger for ekstra rengøring, håndsprit og andre værnemidler.

Tilmeld dig her

Indtast dine informationer i formularen nedenunden for tilmelding
Du kan også skrive direkte til info@traumeheling.dk for tilmelding