Genaktiver Glæden – En oversigt over somatiske øvelser for de mest kropsfobiske. Foredrag med Ariel Giarretto

Når vi studerer somatik og kropslig forankring, opdager mange af os, at denne praksis ikke er let for alle. Hvis du føler dig tom, forvirret eller muligvis frygter at du bliver spurgt: “Hvad bemærker du i din krop?”…. Eller hvis du som terapeut arbejder med klienter, der dissocierer, stivner eller mumler: “Det ved jeg ikke?”, når du inviterer dem til at forbinde til sig selv…… Så vil dette webinar tilbyde dig en række unikke og anderledes løsninger på dette almindelige fænomen, som vil være til gavn for selv de mest usikre og tøvende.

Foredraget med Ariel indeholder:

• Hvordan man starter.

• Hvordan man skaber samtykke og ægte interesse for at blive kropsbevidst.

• Hvordan man udvikler en tilpasset palette med øvelser, der kan praktiseres for at øge glæden og gøre kroppen til et venligt sted.

• Hvordan man kræver kroppen tilbage efter seksuelle traumer og misbrug, samt hvordan man gør dette i et respektfuldt tempo der forhindrer re-traumatisering

 

Praktisk information

Arrangør: Traumeheling Aps

Sted: Kigkurren 8A, 2300 København S.

Dato: 15. september 2021. Tidspunkt vil blive offentliggjort senere

Pris: 500,- inkl. kaffe og kage. Hvis du tilmelder dig Ariel’s kursus om roden til seksuelle traumer vil du få refunderet prisen for dette webinar.

Sikkerhed under Corona: Alle vores kurser, workshops og uddannelsesmoduler afvikles med jeres sikkerhed og sundhed i højsædet. Vi følger myndighedernes aktuelle retningslinjer og sørger for ekstra rengøring, håndsprit og andre værnemidler.

Tilmeld dig her

Indtast dine informationer i formularen nedenunden for tilmelding
Du kan også skrive direkte til info@traumeheling.dk for tilmelding